Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szajs, czyli lagi, których nie mogę się pozbyć..

o0sheller0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych.

Na wstępie chciałbym przedstawić Państwu mój "kure^ski" problem.

Za każdym razem, gdy tylko poczuję chęć zagrania w ociekającą zajebistością grę, jaką jest WarRock

napotykam na swojej drodze jeden, szczególnie duży problem... A mianowicie, na każdym roomie

mam same 999... co zniechęca mnie do grania w tę grę :(

Ostatnimi czasy stanął mi, ale do rzeczy... Zmieniłem internet z Dialogu na kablówkę zwiększając swoją

prędkość internetu do 8Mb/s ..

w jaki sposób mogę stać się lepszym graczem - bez lagów ? :c

Z góry dziękuję, wasz dyktator .

Opublikowano

Ja mam neta 1mb/s a na Uo 8v8 duuużo osób ma zielone :) Zdarzają się również z 999.

U mnie bardzo często różnica wynika z pory dnia :P

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

jesli masz kompa w miare , i syfu na kompie moze byc to spowodowane wewnetrzym ip .

mianowicie , jesli masz wewnetrzne ip , a inni maja zewnetrzne to Ty u nich widzisz 999 , oni u Cb 999 , ale jak niektorzy maja tez wewnetrzne to u nich widzisz normalny ping , nie 999

czyli jakbys chcial sie tego pozbyc, musisz poprosic dostawce sieci o zmiane ip z wewnetrznego na ip zewnetrzne (prywatne na publiczne) moze byc to za drobna oplata lub nawet za darmo

mozesz tez odblokowac porty itp . ale ja tak zrobilem wlasnie na takim ip jak Ty masz , to nic mi to nie pomoglo , mozesz jednak sprobowac : http://forums.gamersfirst.com/topic/269996-poradnik-jak-usun-ping-999/ , jednak polecam zadzwonic do dostawcy internetu i dopytac jakie masz ip i ewentualnie poprosic o zmiane

dziekuje za uwage , pozdrawiam :D

Opublikowano

nie martw sie ja mam i7 bardzo dobra karte graficzna ogolnie kompa wypas do tego neta upc 50 mb/s i bardzo czesto widze ludzi ktorzy maja 0 pingu potem maja 999 pingu i maja niezle lagi.wogole w godziny szczytu mam duzo takich przypadkow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...